top of page

Ons ruime aanbod

Bijleshelden heeft een uitgebreid pakket aan succesvolle bijles opties. Ik neem u even mee door het aanbod:
 

BIJLES AAN HUIS 🏠

1 op 1 begeleiding bij u in huis, wie wilt dat nou niet. Geniet van het gemak dat een van onze enthousiaste bijleshelden voor uw deur staat. Heeft uw kind extra persoonlijke aandacht nodig? Dan is dit de optie voor u. Met volle aandacht voor u en de leerling kan de bijlesnemer zich optimaal ontwikkelen en zijn of haar potentieel volledig benutten. Ontdek vandaag nog de voordelen van bijles aan huis met Bijleshelden!

ONLINE BIJLES 💻

Professionele begeleiding vanuit het comfort van uw eigen huis. Ervaar het gemak van online bijles, waarbij een van onze deskundige bijleshelden slechts een muisklik verwijderd is. Of uw kind nu extra ondersteuning nodig heeft of uitdaging zoekt, onze online lessen bieden flexibiliteit en maatwerk. Met interactieve sessies en persoonlijke aandacht helpen we uw kind om zijn of haar leerdoelen te bereiken. Kies voor online bijles met Bijleshelden en ontdek een nieuwe wereld van leren!

Extra mogelijkheden

Er zijn veel verschillende bijles mogelijkheden bij ons. U kunt meerdere vakken tegelijk kiezen om bijles in te krijgen. Ook kunt u er voor kiezen om meerdere kinderen tegelijk bijles te laten volgen. Wij staan er voor open om contact op te nemen met een basisschool of middelbare school indien dit mogelijk is.

  1. Persoonlijke aandacht 🤞: Bijleshelden gelooft dat elke leerling uniek is en zijn of haar eigen sterke punten en zwakke plekken heeft. Onze bijlesdocenten passen hun lesmethoden aan op basis van de individuele behoeften en leerstijlen van elke leerling. Ook is ons team jong en hebben ze een andere kijk op de onderwerpen tijdens bijles als de vaak saaie juffen, meesters/docenten. 

  2. Flexibiliteit 🤝: Bijleshelden begrijpt dat gezins- en schoolschema's druk kunnen zijn. Daarom bieden we flexibele planningen aan, zodat de bijlessen kunnen worden gegeven op tijden die voor de leerling en het gezin het beste uitkomen.

  3. Zelfvertrouwen en motivatie 👏: Het werken met een persoonlijke bijlesdocent zorgt ervoor dat leerlingen zich op hun gemak voelen om vragen te stellen en moeilijke concepten te bespreken zonder het gevoel te hebben dat ze worden beoordeeld door hun klasgenoten. Daarom kan bijles kan leiden tot een verhoogd zelfvertrouwen en een grotere motivatie om te leren.

  4. Snel resultaat 👌: Met 1-op-1 bijles kunnen bijlesdocenten zich richten op de specifieke onderwerpen waar de leerling moeite mee heeft. Hierdoor kunnen achterstanden snel worden ingehaald en kunnen leerlingen hun prestaties aanzienlijk verbeteren.

  5. Communicatie met ouders 🤙: Bijleshelden hecht veel waarde aan open communicatie met ouders. Bijlesdocenten houden ouders op de hoogte van de voortgang van hun kind, waardoor ouders betrokken blijven bij de bijlessen, het leerproces en eventuele problemen tijdig kunnen worden aangepakt.

Onze voordelen! 

Onze Bijleshelden

Bij Bijleshelden worden onze bijlesdocenten zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwalificaties, onderwijservaring en passie voor lesgeven. Wat ons onderscheidt, is dat onze bijlesdocenten zelf nog studenten zijn in opleiding 🧑‍🎓. Hierdoor begrijpen ze als geen ander dat de standaard benadering van traditionele docenten niet altijd aansluit bij de individuele behoeften van de leerling. Met hun frisse kijk en recente ervaring met het studiemateriaal kunnen ze de lesstof op een vernieuwende en effectieve manier uitleggen, waardoor ze de perfecte match zijn voor jonge leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.

bottom of page