top of page

Bijles aan huis

Bijles aan huis biedt een unieke en gepersonaliseerde leerervaring voor studenten van alle leeftijden. Met individuele begeleiding en aandacht kunnen studenten hun leerpotentieel volledig benutten. Ontdek hieronder hoe bijles aan huis een verschil kan maken in het leertraject van uw kind.

Waarom bijles aan huis?

Bijles aan huis biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele leeromgevingen. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer ouders kiezen voor bijles aan huis:

 

INDIVIDUELE AANDACHT

In een klassikale setting kan het moeilijk zijn voor docenten om individuele behoeften te adresseren. Met bijles aan huis ontvangt uw kind één-op-één begeleiding, waardoor de docent de lesstof kan afstemmen op de specifieke behoeften van uw kind.

 

COMFORT EN GEMAK

Bijles aan huis biedt het comfort van leren in een vertrouwde omgeving. Uw kind hoeft geen tijd te besteden aan reizen naar een externe locatie, wat resulteert in meer tijd en energie voor effectief leren.

 

FLEXIBILIEIT
Bijles aan huis kan worden aangepast aan uw schema. U kunt een tijd en dag kiezen die het beste past bij de drukke agenda van uw gezin.

Onze aanpak

Elk kind heeft zijn eigen leerstijl en tempo. Bij Bijleshelden geloven we in het bieden van gepersonaliseerde leertrajecten die aansluiten bij de individuele behoeften van elke leerling:

1. PROEFLES
We beginnen met een proefles om kennis te maken, te kijken of er een klik is en de eerste begeleidingsstappen te zetten.

2. EVALUATIE

Na de proefles volgt een evaluatie om te bepalen of zowel de docent als de student tevreden zijn en klaar zijn om verder te gaan.

 

3. BIJLES AAN HUIS
Als alles bevalt van beide kanten, kan het echte werk beginnen met bijles aan huis.

 

4. RESULTATEN BEHALEN

Onze focus ligt op het behalen van resultaten. Met continue ondersteuning en aanmoediging helpen we uw kind om zijn of haar leerdoelen te bereiken.

Helden kennen geen grenzen

Momenteel geven we bijles en huiswerkbegeleiding in de volgende vakken, groepen en onderwerpen:

  • leren leren, lessen: Hier leren we de bijlesnemer verschillende hulpmiddelen en methodes om zelf op school te kunnen toepassen. Lees hier ook onze blog over. 

  • Basisonderwijs: Groep 2, Groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 -> we geven hier les in alle vakken.

  • Voortgezet onderwijs op ieder niveau: VMBO, VMBO-t/Mavo, Havo, Vwo/Atheneum/Gymnasium. 
    Vakken: Rekenen, wiskunde A/B, economie/bedrijfs economie, geschiedenis, biologie, natuurkunde, scheikunde, maatschappijleer, aardrijkskunde, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Filosofie.

  • Examentrainingen: Cito's, Schoolexamens (SE)Centraal Schriftelijk en Praktisch Examen (CSPE), Centraal Examen (CE, Landelijke (eind)examens voor alle scholen

bottom of page