top of page

Online les

Online les biedt een unieke en gepersonaliseerde leerervaring voor studenten van alle leeftijden. Met individuele begeleiding en aandacht kunnen studenten hun leervermogen volledig benutten. Ontdek hieronder hoe online les een verschil kan maken in het leertraject van uw kind.

Waarom online les?

Online les biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele leeromgevingen. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer ouders kiezen voor online les:

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In een klassikale setting kan het moeilijk zijn voor docenten om individuele behoeften te adresseren. Met online les ontvangt uw kind één-op-één begeleiding, waardoor de docent de lesstof kan afstemmen op de specifieke behoeften van uw kind.

GEMAK EN FLEXIBILIEIT

Online les biedt het gemak van leren in een vertrouwde omgeving, of als je lekker op vakantie bent zonder de noodzaak om naar een externe locatie te reizen. Dit resulteert in meer tijd en energie voor effectief leren. Bovendien kan online les worden aangepast aan uw schema, waardoor u een tijd en dag kunt kiezen die het beste past bij de drukke agenda van uw gezin.

Onze aanpak

Elk kind heeft zijn eigen leerstijl en tempo. Bij Bijleshelden geloven we in het bieden van gepersonaliseerde leertrajecten die aansluiten bij de individuele behoeften van elke leerling:

1. PROEFLES
We beginnen met een proefles om kennis te maken, te kijken of er een klik is en de eerste begeleidingsstappen te zetten.

2. EVALUATIE

Na de proefles volgt een evaluatie om te bepalen of zowel de docent als de student tevreden zijn en klaar zijn om verder te gaan.

 

3. ONLINE LES
Als alles bevalt van beide kanten, kan het echte werk beginnen met de online lessen.

 

4. RESULTATEN BEHALEN

Onze focus ligt op het behalen van resultaten. Met continue ondersteuning en aanmoediging helpen we uw kind om zijn of haar leerdoelen te bereiken.

Helden kennen geen grenzen

Momenteel geven we bijles en huiswerkbegeleiding in de volgende vakken, groepen en onderwerpen:

  • leren leren, lessen: Hier leren we de bijlesnemer verschillende hulpmiddelen en methodes om zelf op school te kunnen toepassen. Lees hier ook onze blog over. 

  • Basisonderwijs: Groep 2, Groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 -> we geven hier les in alle vakken.

  • Voortgezet onderwijs op ieder niveau: VMBO, VMBO-t/Mavo, Havo, Vwo/Atheneum/Gymnasium. 
    Vakken: Rekenen, wiskunde A/B, economie/bedrijfs economie, geschiedenis, biologie, natuurkunde, scheikunde, maatschappijleer, aardrijkskunde, Nederlands, Frans, Duits, Latijn, Filosofie.

  • Examentrainingen: Cito's, Schoolexamens (SE)Centraal Schriftelijk en Praktisch Examen (CSPE), Centraal Examen (CE, Landelijke (eind)examens voor alle scholen

bottom of page