top of page

Over: Bijleshelden aan huis

Wie zijn de Bijleshelden nou eigenlijk?

Wij hebben veel Bijleshelden in ons team. Stuk voor stuk zijn dit kanjers en kunnen ze niet wachten tot ze wellicht bij uw thuis les mogen geven. Wat ons onderscheid van andere bijles bureau's is dat wij het heerlijke thuis gevoel willen behouden. Leren moet leuk zijn en gezellig. Uiteraard streven we voor verbetering op school. Wij streven voor gelijke kansen in het onderwijs voor iedereen. Wij geloven erin dat ieder kind mogelijkheden heeft, maar dit op een andere manier kan verkrijgen. Samen willen wij dit met u en uw kind(eren) waar maken!

Uniek 🥸

"Bijleshelden onderscheidt zich door bijlessen aan te bieden die worden verzorgd door getalenteerde studenten. Wij geloven sterk in de capaciteit van jonge studenten die de lesmateriaal uitstekend beheersen en op een begrijpelijke wijze kunnen overbrengen. De frisse kijk en energie van onze jonge bijleshelden maken de leservaring niet alleen educatief maar ook boeiend. Wij zijn ervan overtuigd dat een jonge en dynamische benadering de bijlesnemer op een betere manier kan aanspreken dan de traditionele aanpak op school."

Enthousiast 😃

"Enthousiasme is essentieel voor een positieve leeromgeving en betere resultaten. Bijleshelden stimuleert dit door een cultuur van positiviteit te creëren en medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun creativiteit en passie te gebruiken."

Hip 🤩

"Bijleshelden richt zich op de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied, en biedt vernieuwende en vooruitstrevende diensten aan. Door actief te zijn op sociale media en snel te reageren op veranderingen in de bijles markt en de behoeften van klanten, blijft Bijleshelden verrassend en inspirerend."

Gedreven 🧐

"Bijleshelden heeft de missie om elke leerling te helpen groeien en zich te ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond of situatie. Bijleshelden werkt samen met ervaren docenten en biedt op maat gemaakte programma's om de individuele behoeften en leerstijlen van elke student aan te passen en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken."

Een foto van Thyra Koppenaal, om te zien wie er achter deze organisatie zit,

Thyra Koppenaal


Hallo, ik ben Thyra. Ik ben afgestudeerd met de opleiding kind professional, dit is onderwijs assistent en pedagogisch medewerker in één. Tijdens de studie hield ik me bezig met het geven van bijles. Ik merkte dat er veel kinderen moeite hadden op school en wilde hier wat op verzinnen. Ik ben samen met Wouter dit avontuur aangegaan. Mijn doel met ons bijlesbureau is dat we veel verschillende kinderen kunnen laten groeien in hun ontwikkeling op een leuke werkwijze.

,,

  • Instagram
  • Facebook

Wouter Jansen

Hallo, ik ben Wouter. Ik volg de opleiding sportmarketing & management. Ik noem mezelf de man achter de schermen, ook zal ik veel antwoorden op de mail. Het leek me leuk om dit avontuur met Thyra aan te gaan en om meer kinderen te helpen. Daarom ben ik ook het veld opgegaan en geef ik samen met Thyra de groepslessen. Ik hoop dat ik u goed te woord kan staan en uw kind kan laten groeien d.m.v. bijles.

,,

  • Instagram
  • LinkedIn
Een foto van Wouter Jansen, oprichter van Bijleshelden aan huis
bottom of page