top of page

Welkom bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ) pagina! Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze diensten, werkwijze en meer. Bekijk snel of jouw vraag erbij staat, en mocht je toch nog iets willen weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

"Geven jullie bijles op de middelbare school?"

"Ja zeker, als u contact met ons opneemt kunnen we samen kijken wat mogelijk is. Voor ieder niveau en jaar zoeken wij een geschikte bijlesheld."

 

"Waar vinden de groepslessen plaats?"

"De groepslessen vinden plaats op: 2993HB Barendrecht Hudighaven 18"

 

"Voor wie is Bijleshelden?"

"Bijleshelden aan huis is voor zowel de basisschool als de middelbare. Heb je moeite voor een vak, toetsweek, examen of de cito. Bijleshelden is er voor je. Ook hebben we opties voor oudere dit kan zijn om de Nederlandse taal te begrijpen tot een bijspijker lesje op social-media."

 

"Hoe gaat bijles, huiswerkbegeleiding, online les of groepslessen in zijn werking??"

"U kunt zich aanmelden via het inschrijf formulier op de contact pagina of door ons te bellen +31(06)81215992. Zo bespreken wij de mogelijkheden voor u, zodra u ben gekoppeld aan een bijlesheld kunt u met de held lessen inplannen. Iedere maand sturen wij een factuur met de gemaakt uren zoals afgesproken met de bijlesheld, ook checken we hoe het gaat met het kind en hoe de lessen bevallen."

 

"Wat als iets niet klopt in de factuur?"

"Indien u het niet eens bent met de factuur kunt u ons altijd mailen Bijleshelden@gmail.com. Samen zoeken we een passende oplossing."

"Wanneer worden de facturen gestuurd?"

"Aan het einde van de maand worden de facturen verstuurd via de mail. U kunt deze binnen 14 dagen betalen."

''Als ik op vakantie ga, moet ik dit dan vragen?''

''Nee, wij zijn zo flexibel als het maar kan. Geef dit aan bij de bijles ouder en stuur ons een appje. Zo kunnen wij indien nodig vervanging regelen voor tijdens de vakantie.''

bottom of page